اصول پذیرائی از تیپ های شخصیتی متفاوت در رستوران هتل

امروزه مقوله سرویس دهی‌ و خدمات رسانی با توجه به مولفه‌های شخصیتی گوناگون اشخاص دچار تحولات گوناگونی شده است و در محافل گوناگون در مورد چگونگی‌ سرویس دهی‌ به اشخاص با تیپ‌ های شخصیتی متفاوت بحث های زیادی مطرح شده است. با توجه به لزوم کیفیت خدمات و یکسان سازی شیوه سرویس دهی‌ در هتل ها، ما در استاندارد هتل تلاش می‌کنیم با پیش کشیدن این مباحث آنها را به بهترین شکل ممکن به چالش بکشیم.

برای ارائه خدماتی متفاوت و شایسته به میهمانان و فروش بهتر غذاهایی متفاوت در رستوران هتل، شناخت کافی‌ از تیپ های شخصیتی متفاوت بسیار راه گشا است. برای مثال:

مهمان خجالتی
علاقه وافر و صبر بالای اینگونه افراد باعث می‌‌شود که سرویس دهی‌ به آنها کار ساده تری باشد تا بتواتیم احساس خوشایندی‌ مشابه با خانه هایشان را پدید آوریم.

مهمان پرخاشگر
اینگونه افراد باید با شیوه ای مودبانه و با احترام کامل پذیرایی شوند. مهربان و مودب بودن می‌‌تواند اینگونه مهمانان را به اشخاصی‌ قدردان و موقر تبدیل کند.

مهمان ایرادگیر
سرویس دهی‌ به اینگونه اشخاص بسیار مشکل است. با یادگیری مسائلی‌ که باعث آشفتگی‌ ایشان می‌‌شود تلاش کنید همیشه یک قدم از اینگونه افراد جلوتر باشید. پیش از پذیرایی از اینگونه اشخاص، مطمئن شوید که همیشه چیز را آماده کرده اید. تمام جزئیاتی که باعث میشود فرد ایرادگیر راضی‌ از رستوران بیرون برود را به خوبی‌ مرور کنید.

مهمانی که بیش از حد صمیمی‌ می‌‌شود
مودب و موقر باشید و از مکالمات طولانی مدت به شدت پرهیز کنید. تا زمانی‌ که اینگونه افراد چیزی را درخواست نکرده اند از میزشان دورتر بیاستید. هرگز تلاش نکنید تا سخن هوشمندانه ای به زبان آورید. با این کار بیشتر فردی گستاخ و خارج از عرف به نظر می‌رسید.

مهمانی که تنها است
اگر مهمان تنها است هرگز با یادآوری این نکته باعث رنجش خاطر وی نشوید. وی را جایی بنشانید که بتواند دید خوبی‌ از آنچه در رستوران می‌گذرد داشته باشد. مهمان ممکن است تنها باشد و بدش نیاید که با کسی‌ هم صحبت شود. دوستانه رفتار کنید اما از دیگر مهمانان نیز غافل نشوید. وقتی‌ تنها در جای نشسته اید زمان به سختی می‌گذرد بنابرین تا حد امکان به روند سرویس دهی‌ سرعت ببخشید.

مهمانان پر سر و صدا و مشکل زا
هرگز با این اشخاص وارد بحث و مجادله نشوید. به آرامی سخن بگوید و کمتر با ایشان مخالفت کنید. از مشارکت در بحث ‌هایی که درباره انتقاد از مدیریت، سازمان و یا دیگر همکاران است پرهیز کنید.

مهمانانی که دارای نقص عضو هستند
به استقرار هر چه سریع تر اینگونه اشخاص کمک کنید. اگر از شما کمکی‌ خواستند هرگز دریغ نکنید اما زیاد هم خودتان را مشتاق نشان ندهید. همیشه با اینگونه مهمانان به مانند اشخاص VIP رفتار کنید.

درباره نویسنده

دیدن این پست ها هم خالی از لطف نیست!

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

چهار نوع خدمات و سرویس دهی در رستوران

در رستوران های معمولی خدمات و سرویس دهی با قیمتی بسیار نازل تر از رستوران های لوکس ارائه میشود. یکی از تصمیمات مهمی که در شروع یک رستوران باید گرفته شود

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

۱۰ فاکتوری که از شما گارسونی حرفه ای در رستوران هتل می سازد

۱٫ آشنایی و تسلط بر منوی رستوران هیچ چیز ناخوشایند تر از این نیست که گارسون در جواب سوال شما درباره غذایی خاص بگوید متاسفانه نمیدانم و باید برایتان از

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

لبخند بخشی از یونیفرم شما است

تصویر هتل انعکاسی از تصویر شماست. شما می‌‌توانید اثری چشمگیر بر میهمانان بگذارید. تصویری که خلق می‌کنید می‌‌تواند اعتبار هتل را بالا ببرد و یا به شدت آن را خدشه

۰ نظر

بدون نظر!

شما میتوانید اولین نفر باشید در نظرات این نوشته!