ده روشی که می تواند باعت تمایز روم سرویس هتل شما شود (بخش اول)

ده روشی که می تواند باعت تمایز روم سرویس هتل شما شود (بخش اول)

هتل‌ها برای اینکه مهمانان اقامتی خوشایند و به یاد ماندنی را تجربه کنند خدمات و پیشنهادات متعددی را به آنها می‌‌دهند. یکی‌ از مواردی که می‌‌تواند برای مهمان بسیار خوشایند باشد وجود روم سرویسی متفاوت است.

برای مهمانان سرعت خدمات، کیفیت و اطمینان از روم سرویس بسیار دارائ اهمیت است. ما در استاندارد هتل ۱۰ روشی‌ را که می‌‌توانند روم سرویس‌ها را متمأز کند بررسی می‌‌کنیم.

به جزئیات توجه کنید.

اگر مهمان درخواست لیموی اضافه دارد و یا می‌‌خواهد که آبی که برایش آورده می‌‌شود یخ نداشته باشد، تلاش کنید که به خواسته‌هایش برسد. این امر باعث می‌‌شود مهمانی راضی‌ داشته باشید و خدمات دهی‌ تاثیر گذار تری نیز انجام شود.

به نحوه انتقال وعده‌های غذایی اهمیت دهید

غذایی که برای استفاده در اتاق سرو می‌‌شود باید در بشقاب مناسبی قرار گیرد و کاملا سطح آن پوشیده باشد. برای ارائه خدمات روم سرویس باید آشپزخانه زمان بندی خود را تغییر دهد تا غذا‌های گرم، گرم و غذا‌های سرد نیز سرد سرو شوند.

نحوه ارائه غذا، کلید موفقیت ما است.

باید همان ملاحظاتی را که برای چیدمان میز‌های رستوران به کار میبریم برای غذاهایی که در اتاق مهمان سرو می‌‌شوند نیز داشته باشیم. لیوان ها، بشقاب و دیگر ظروف غذا خوری باید همان استاندارد‌های رستوران را داشته باشند.

سرعت خدمات روم سرویس را افزایش دهید.

برخی‌ هتل‌ها این خدمات را در کمتر از ۲۰ دقیقه ارائه می‌‌دهند و اگر از این بازه زمانی‌ بیشتر شود مهمان وجهی را در قبال این خدمات پرداخت نمیکند.

درباره نویسنده

دیدن این پست ها هم خالی از لطف نیست!

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

۱۰ فاکتوری که از شما گارسونی حرفه ای در رستوران هتل می سازد

۱٫ آشنایی و تسلط بر منوی رستوران هیچ چیز ناخوشایند تر از این نیست که گارسون در جواب سوال شما درباره غذایی خاص بگوید متاسفانه نمیدانم و باید برایتان از

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

نقش و وظایف Sous Chef در هتل های بین المللی چیست؟

معمولا در تمام هتل ‌های ۵ ستاره رستوران ‌های جداگانه با سبک ‌های مختلف آشپزی وجود دارد که با توجه به ذائقه مهمانان مقیم (در بخش سرویس یا پذیرایی و

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

۱۴ نوع غذای مخصوص خاورمیانه که نمی‌توان بدون آنها زندگی‌ کرد (بخش سوم)

به نظر من در دنیا کمتر غذایی به لذیذی یک بشقاب “هوموس تازه” میرسد. برخی‌ دیگر همین سخن را در رابطه با یک بشقاب “فلافل تازه” یا “شاورما” نقل میکنند. برای

۰ نظر

بدون نظر!

شما میتوانید اولین نفر باشید در نظرات این نوشته!