دپارتمان غذا و نوشیدنی در هتل

دپارتمان غذا و نوشیدنی در هتل‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است و نحوه پذیرایی و خدمات رسانی به میهمانان هنگام صرف وعده‌های غذایی در میزان رضایت آنها تاثیر به سزایی دارد.

از آنجایی که کارکنان این بخش مستقیماً با میهمانان برخورد دارند باید رفتار و نحوه سرویس دهی‌ آنان به گونه ای باشد که میهمانان احساس خوشایندی داشته باشند و تصویری ایده‌ال در ذهن آنها نقش بندد.

در واقع این دپارتمان مسئول رسیدگی و سرو کردن غذا و نوشیدنی در رستوران‌های هتل و یا حتی در اتاق ها(روم سرویس) است.

درباره نویسنده

دیدن این پست ها هم خالی از لطف نیست!

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

هرآنچه باید از روم سرویس در هتل بدانید (بخش اول)

روم سرویس (Room Service ) خدماتی شخصی‌ است که توسط هتل‌ های متوسط و لوکس به مهمانان ارائه می‌‌شود که به آنها این فرصت را می‌‌دهد که غذایی بی‌ نظیر

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

مراحل و نحوه نظافت رستوران هتل چیست؟

نظافت رستوران هتل تمیز بودن رستوران و یا محل سرو غذا و نوشیدنی همچون دیگر مهارت‌های فنی‌ همکاران از اهمیت بالایی برخوردار است. قسمتی‌ از کار همکاران واحد غذا و

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

نحوه رسیدگی به مشکلات میهمان در رستوران هتل

به میهمان نزدیک شود و مودبانه از وی سوال کنید آیا مشکلی‌ هست؟ • ببخشید می‌تونم کمکتون کنم آقای… • به دقت و با تواضع گوش دهید. • آرام باشید

۰ نظر

بدون نظر!

شما میتوانید اولین نفر باشید در نظرات این نوشته!