شرحی بر شیوه سرویس دهی آمریکایی در بحث غذا و نوشیدنی (بخش اول)

شرحی بر شیوه سرویس دهی آمریکایی در بحث غذا و نوشیدنی (بخش اول)

ما در استاندارد هتل می‌خواهیم به یکی‌ از متداول ترین سوالات فعالان و دانشجویان صنعت هتلداری بپردازیم  و با هم تفاوت ‌ شیوه های سرویس دهی‌ آمریکایی، انگلیسی‌. روسی و فرانسه را بررسی کنیم.

سرویس دهی آمریکایی:

سرویس دهی آمریکایی به عنوان پر کاربرد‌ترین سرویس در جهان و به خصوص آمریکا شناخته می‌‌شود. ماهیت سرویس می‌‌تواند ساده و یا پیچیده باشد. سرویس دهی آمریکایی را همچنین به عنوان شیوه ای می‌‌شناسند که با بشقاب سرو می‌‌شود. مراحل سرو آمریکایی می‌‌تواند رسمی‌ و یا غیر رسمی‌ باشد و این شیوه سرویس دهی از سرویس فرانسوی تشریفات کمتری دارد. این سرویس مناسب افرادی است که در رستوران‌ ها می‌‌خواهند وعده ای سریع و متفاوت داشته باشند.

سرویس آمریکایی سرویسی با شکوه و با کلاس است که شامل مورد زیر است:

  • همانند سرویس دهی روسی، این سرویس بسیار سریع است و نیروی انسانی‌ کمتری نیز در آن دخیل است و مناسب برای فضا هایی کوچک نیز می باشد.
  • سرویس آمریکایی در رستوران ‌های فامیلی، کافی شاپ ‌ها و یا کانتر‌هایی که در آنها سالاد بار تعبیه شده است مورد استفاده قرار می‌‌گیرد.
  • در این سرویس دهی بشقاب ‌ها و صندلی ها باید از قبل جایگذاری و تعبیه شوند، در این شیوه ظروف نقره بسیار کاربرد دارند. آماده سازی غذا در آشپزخانه صورت می‌‌گیرد (به جز سالاد و نان و …که گارسون‌ ها برای تسریع خدمات خود به سر میز می‌‌آورند)
  • در سرویس آمریکایی غذای گرم، گرم و غذای سرد، سرد سرو می‌‌شود.
  • از آنجایی که غذا در یک بشقاب آماده سرو می‌‌شود، در این شیوه سرویس دهی ظروف کمتری به کار گرفته می‌‌شود و هزینه شستشو و استفاده از ظروف متفاوت کاهش پیدا می‌‌کند.
  • از آنجایی که سر آشپز‌ها می‌‌توانند خلاقیت خود را در تزئینات بشقاب نشان دهند، این سرویس مورد پسند آنها است.
  • این شیوه تنها به یک سرور احتیاج دارد که البته باید دارائ مهارت ‌های بالایی در بحث تشریفات باشد. به هر حال در این شیوه سرویس دهی تنها یک سرور در منطقه ای‌ از سالن به کار گرفته می‌‌شود اما باید نیروهای لازم در بحث آماده سازی نیز به کار گرفته شوند.

ما در استاندارد هتل به زودی مراحل آماده سازی میز را در این شیوه سرویس دهی مورد بررسی قرار خواهیم داد.

درباره نویسنده

دیدن این پست ها هم خالی از لطف نیست!

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

۱۴ نوع غذای مخصوص خاورمیانه که نمی‌توان بدون آنها زندگی‌ کرد (بخش اول)

به نظر من در دنیا کمتر غذایی به لذیذی یک بشقاب “هوموس تازه” میرسد. برخی‌ دیگر همین سخن را در رابطه با یک بشقاب “فلافل تازه” یا “شاورما” نقل میکنند. برای

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

مروری بر مفاهیم غذا و نوشیدنی و انواع سرویس دهی در هتل

غذا و نوشیدنی‌ بزرگترین دپارتمان هتل می‌باشد که شامل بخش‌های زیادی می‌باشد که با همکاری دیگر بخش‌ها نیازهای غذا و نوشیدنی‌ میهمانان هتل را فراهم میکنند. بخش غذا و نوشیدنی‌

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

آیا خدمات منحصر به فرد تنها در فضاها، تجهیزات و امکانات لوکس خلاصه می شود؟ (بخش اول)

همانطور که مردم درک و تعریف متفاوتی از تمیزی و نظافت دارند، خدمات منحصر به فرد نیز در نگاه آنها تفاوت‌ هایی دارد. منحصر به فرد یعنی‌ بسیار دور از

۰ نظر

بدون نظر!

شما میتوانید اولین نفر باشید در نظرات این نوشته!