کارگردان آشپزخانه و یا Culinary Director در هتل ها چه کسی است؟

برای تجهیز، راه اندازی و بهر برداری یک هتل استاندارد نیاز مبرم به فردی که دارائ شرایط و ویژگیهای زیر باشد لازم است:

داشتن تجربه لازم در زمینه تکنیک ‌های پخت و پز و آشپزی

آشنایی با تجهیزات آشپزخانه و شرکت‌های تولید کننده

آشنایی با دانش منابع انسانی‌ برای ایجاد تیمی قوی و منسجم

شناخت مواد اولیه ‌ بومی و غیر بومی

شناخت شرکت ‌های تولید کننده

کنترل هزینه ها

شناخت ذائقه مهمانان بومی و قری بومی

توانایی آموزش پرسنل آشپزخانه

طراحی محیط آشپزخانه جهت دسترسی کامل و آسان به تمامی‌ تجهیزات

چیدمان تجهیزات آشپزخانه برای دستیابی آسان و سریع به تجهیزات

استخدام پرسنل آشپزخانه

دانش ارزیابی پرسنل غذا و نوشیدنی با توجه به استاندارد‌ های تعریف شده

مشاوره و به روز رسانی منو در فصول مختلف با توجه به مواد موجود در هر فصل

در اصطلاح بین المللی به کسی‌ که دارای این ویژگی‌‌ ها باشد کارگردان آشپزخانه و یا Culinary Director می‌‌گویند، در واقع در هتل‌ های استاندارد این فرد گزارش کاری و عملیاتی خود را تنها به مدیر هتل می‌‌دهد.

 

نویسنده مهمان: حسام حسامی

درباره نویسنده

دیدن این پست ها هم خالی از لطف نیست!

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

دپارتمان غذا و نوشیدنی در هتل

دپارتمان غذا و نوشیدنی در هتل‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است و نحوه پذیرایی و خدمات رسانی به میهمانان هنگام صرف وعده‌های غذایی در میزان رضایت آنها تاثیر به سزایی

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

نقش و وظایف Sous Chef در هتل های بین المللی چیست؟

معمولا در تمام هتل ‌های ۵ ستاره رستوران ‌های جداگانه با سبک ‌های مختلف آشپزی وجود دارد که با توجه به ذائقه مهمانان مقیم (در بخش سرویس یا پذیرایی و

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

هیچگاه اهمیت میهمانان را نادیده نگیرید

• این ما هستیم که به حضور میهمانان نیازمندیم. • یک میهمان هرگز مزاحم نیست بلکه هدف ما رضایت وی است. • ما با ارائه خدمات به میهمانان به آنها

۰ نظر

بدون نظر!

شما میتوانید اولین نفر باشید در نظرات این نوشته!