کارگردان آشپزخانه و یا Culinary Director در هتل ها چه کسی است؟

برای تجهیز، راه اندازی و بهر برداری یک هتل استاندارد نیاز مبرم به فردی که دارائ شرایط و ویژگیهای زیر باشد لازم است:

داشتن تجربه لازم در زمینه تکنیک ‌های پخت و پز و آشپزی

آشنایی با تجهیزات آشپزخانه و شرکت‌های تولید کننده

آشنایی با دانش منابع انسانی‌ برای ایجاد تیمی قوی و منسجم

شناخت مواد اولیه ‌ بومی و غیر بومی

شناخت شرکت ‌های تولید کننده

کنترل هزینه ها

شناخت ذائقه مهمانان بومی و قری بومی

توانایی آموزش پرسنل آشپزخانه

طراحی محیط آشپزخانه جهت دسترسی کامل و آسان به تمامی‌ تجهیزات

چیدمان تجهیزات آشپزخانه برای دستیابی آسان و سریع به تجهیزات

استخدام پرسنل آشپزخانه

دانش ارزیابی پرسنل غذا و نوشیدنی با توجه به استاندارد‌ های تعریف شده

مشاوره و به روز رسانی منو در فصول مختلف با توجه به مواد موجود در هر فصل

در اصطلاح بین المللی به کسی‌ که دارای این ویژگی‌‌ ها باشد کارگردان آشپزخانه و یا Culinary Director می‌‌گویند، در واقع در هتل‌ های استاندارد این فرد گزارش کاری و عملیاتی خود را تنها به مدیر هتل می‌‌دهد.

 

نویسنده مهمان: حسام حسامی

درباره نویسنده

دیدن این پست ها هم خالی از لطف نیست!

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

دپارتمان غذا و نوشیدنی در هتل

دپارتمان غذا و نوشیدنی در هتل‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است و نحوه پذیرایی و خدمات رسانی به میهمانان هنگام صرف وعده‌های غذایی در میزان رضایت آنها تاثیر به سزایی

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

۱۴ نوع غذای مخصوص خاورمیانه که نمی‌توان بدون آنها زندگی‌ کرد (بخش دوم)

چیزی که در تمام این نوع غذا‌ها مشترک می‌باشد،ریشه‌ی خاورمیانه ای آنهاست. غذاهای خاورمیانه شامل طیف وسیعی از انواع غذاها می‌باشد اما رگهiی اشتراکی‌ همه آنها ادویه ها و سبزیجات

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

۹ ویژگی سرویس دهی‌ عالی‌ در صعنت مهمان نوازی و خدمات دهی‌ (بخش دوم)

سرویس دهی عالی باید زمانبندی مناسبی داشته باشد در سرویس دهی‌ عالی‌ تمام نیاز‌های مهمان باید پیشبینی‌ شود. این بدان معنی‌ است که  حتی پیش از آنکه مهمان چیزی را

۰ نظر

بدون نظر!

شما میتوانید اولین نفر باشید در نظرات این نوشته!