کارگردان آشپزخانه و یا Culinary Director در هتل ها چه کسی است؟

برای تجهیز، راه اندازی و بهر برداری یک هتل استاندارد نیاز مبرم به فردی که دارائ شرایط و ویژگیهای زیر باشد لازم است:

داشتن تجربه لازم در زمینه تکنیک ‌های پخت و پز و آشپزی

آشنایی با تجهیزات آشپزخانه و شرکت‌های تولید کننده

آشنایی با دانش منابع انسانی‌ برای ایجاد تیمی قوی و منسجم

شناخت مواد اولیه ‌ بومی و غیر بومی

شناخت شرکت ‌های تولید کننده

کنترل هزینه ها

شناخت ذائقه مهمانان بومی و قری بومی

توانایی آموزش پرسنل آشپزخانه

طراحی محیط آشپزخانه جهت دسترسی کامل و آسان به تمامی‌ تجهیزات

چیدمان تجهیزات آشپزخانه برای دستیابی آسان و سریع به تجهیزات

استخدام پرسنل آشپزخانه

دانش ارزیابی پرسنل غذا و نوشیدنی با توجه به استاندارد‌ های تعریف شده

مشاوره و به روز رسانی منو در فصول مختلف با توجه به مواد موجود در هر فصل

در اصطلاح بین المللی به کسی‌ که دارای این ویژگی‌‌ ها باشد کارگردان آشپزخانه و یا Culinary Director می‌‌گویند، در واقع در هتل‌ های استاندارد این فرد گزارش کاری و عملیاتی خود را تنها به مدیر هتل می‌‌دهد.

 

نویسنده مهمان: حسام حسامی

درباره نویسنده

دیدن این پست ها هم خالی از لطف نیست!

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

چهار نوع خدمات و سرویس دهی در رستوران

در رستوران های معمولی خدمات و سرویس دهی با قیمتی بسیار نازل تر از رستوران های لوکس ارائه میشود. یکی از تصمیمات مهمی که در شروع یک رستوران باید گرفته شود

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

چند نکته ساده که می تواند باعث بهبود تجربه مهمانان در رستوران شود

مولفه ‌های ساده ‌ای برای بهبود تجربه مهمان در رستوران‌ها وجود دارد که اگر چه به نظر ساده و مشخص هستند ولی‌ در بسیاری از مواقع ندیده گرفت می‌‌شوند. ما

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

نحوه رسیدگی به مشکلات میهمان در رستوران هتل

به میهمان نزدیک شود و مودبانه از وی سوال کنید آیا مشکلی‌ هست؟ • ببخشید می‌تونم کمکتون کنم آقای… • به دقت و با تواضع گوش دهید. • آرام باشید

۰ نظر

بدون نظر!

شما میتوانید اولین نفر باشید در نظرات این نوشته!