کارگردان آشپزخانه و یا Culinary Director در هتل ها چه کسی است؟

برای تجهیز، راه اندازی و بهر برداری یک هتل استاندارد نیاز مبرم به فردی که دارائ شرایط و ویژگیهای زیر باشد لازم است:

داشتن تجربه لازم در زمینه تکنیک ‌های پخت و پز و آشپزی

آشنایی با تجهیزات آشپزخانه و شرکت‌های تولید کننده

آشنایی با دانش منابع انسانی‌ برای ایجاد تیمی قوی و منسجم

شناخت مواد اولیه ‌ بومی و غیر بومی

شناخت شرکت ‌های تولید کننده

کنترل هزینه ها

شناخت ذائقه مهمانان بومی و قری بومی

توانایی آموزش پرسنل آشپزخانه

طراحی محیط آشپزخانه جهت دسترسی کامل و آسان به تمامی‌ تجهیزات

چیدمان تجهیزات آشپزخانه برای دستیابی آسان و سریع به تجهیزات

استخدام پرسنل آشپزخانه

دانش ارزیابی پرسنل غذا و نوشیدنی با توجه به استاندارد‌ های تعریف شده

مشاوره و به روز رسانی منو در فصول مختلف با توجه به مواد موجود در هر فصل

در اصطلاح بین المللی به کسی‌ که دارای این ویژگی‌‌ ها باشد کارگردان آشپزخانه و یا Culinary Director می‌‌گویند، در واقع در هتل‌ های استاندارد این فرد گزارش کاری و عملیاتی خود را تنها به مدیر هتل می‌‌دهد.

 

نویسنده مهمان: حسام حسامی

درباره نویسنده

دیدن این پست ها هم خالی از لطف نیست!

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

شرحی بر شیوه سرویس دهی آمریکایی در بحث غذا و نوشیدنی (بخش اول)

ما در استاندارد هتل می‌خواهیم به یکی‌ از متداول ترین سوالات فعالان و دانشجویان صنعت هتلداری بپردازیم  و با هم تفاوت ‌ شیوه های سرویس دهی‌ آمریکایی، انگلیسی‌. روسی و

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

هرآنچه باید از روم سرویس در هتل بدانید (بخش اول)

روم سرویس (Room Service ) خدماتی شخصی‌ است که توسط هتل‌ های متوسط و لوکس به مهمانان ارائه می‌‌شود که به آنها این فرصت را می‌‌دهد که غذایی بی‌ نظیر

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

راه هایی برای رسیدگی به مشکلاتی که در رزرو میز های رستوران پیش می آید

زمانی‌ که میز آماده نیست: بسیار متاسفم آقای…….میز شما هنوز کاملا آماده نیست و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر حاضر می‌‌شود. مایل هستید تا زمانی‌ که میز حاضر می‌‌شود نوشیدنی

۰ نظر

بدون نظر!

شما میتوانید اولین نفر باشید در نظرات این نوشته!