۱۴ نوع غذای مخصوص خاورمیانه که نمی‌توان بدون آنها زندگی‌ کرد (بخش دوم)

چیزی که در تمام این نوع غذا‌ها مشترک می‌باشد،ریشه‌ی خاورمیانه ای آنهاست. غذاهای خاورمیانه شامل طیف وسیعی از انواع غذاها می‌باشد اما رگهiی اشتراکی‌ همه آنها ادویه ها و سبزیجات طعم داری است که در خلق غذاهای مختلف استفاده میشود.

غذاهایی که بر روی میز به اشتراک گذشته میشود اغلب غذاهای راحتی‌ برای خوردن میباشند که عده زیادی را با حجم وسیعی سیر میکنند. اگر شما بر روی میزتان مزه های متفاوت، سالاد، غذای اصلی‌، شیرینی‌های لذیذ که با آن غذا را به اتمام می‌رسانید نیافتید، یقیناً آن غذای‌ خاور میانه ای نیست. لیست زیر برخی‌ از بهترین این نوع غذا‌ها را ارائه میکند و بلی فلافل هم در این لیست می‌باشد.

۴.سوپ عدس

یک سوپ گرم و دلچسب از اساسی ترین پیش غذاهای خاور‌میانه ای می‌باشد.از آنجایی که عدس یکی‌ از معروفترین و متنوع‌ترین ترکیبات در این نوع غذا می‌باشد، بنابراین منطقی‌ است که این غذا ساده‌ترین نوع غذای سبزیجات دار باشد.یک کاسه از این غذا از وبلاگ “زردچوبه و زعفران آزیتا” تهیه کنید که داریم به سمت ماه‌های سرد سال می‌رویم.

 ۵. باقلوا

حالا وقت شیرینی‌ است، شیرینی ورقه ای و بسیار شیرین به نامه باقلوا. بین این ورقه های بسیار نازک خمیر با تکه های آجیلی پر شده که با عسل، شکر و ادویه مخلوط شده است. در انتها شیره ای‌ بسیار چسبناک و لذیذ روی آن ریخته میشود که از آن بهترین نوع دسر را فراهم می آورد.

باقلوای پسته و بادام از معروفترین این نوع باقلواها می‌باشد اما طعم دهنده‌ی آنها میتواند میوه ای باشد یا طعم های دیگر.باقلوا به شکل های متفاوتی سرو میشود همانند لوله‌ای، لونه پرنده، و مثلثی که از میان بقیه بسیار بیشتر است. چطور مخلوط این همه کره و شکر میتواند بد باشد؟

 ۶. بابا غنوج ( بابا غنوش)

این سس آبدار بادمجان هم مثل بسیاری از غذاهای دیگر خاورمیانه ای نوشتار متفاوتی دارد. صرف نظر از املای این کلمه، ترکیب اصلی‌ این غذا شبیه دیگر غذاها در خاورمیانه می‌باشد؛ بادمجان سرخ شده، تاهینی (۱)، سیر و ادویه.

این نوع سس یا پیش غذا را میتوانید در ظرفی‌ که هوموس سرو میشود پیدا کنید. این هم یکی‌ دیگر از غذاهای لذیذ در خاورمیانه می‌باشد که ستون اصلی‌ این نوع غذاها (غذاهای خاورمیانه ای) را تشکیل  میدهد. تلاش کنید و آن را در خانه درست کنید،این سس بسیار ساده، سالم و بهترین اسنک می‌باشد.

۷.شکشوکا (Shakshouka)

اگر شما تا به امروز و در عصر رژیم های مدیترانه‌ای، نمیدانید شکشوکا چیست پس بهتر است آماده شوید.هیچ غذایی ساده تر و راحت تر از یک ماهی تابه پر از شکشوکا نیست. جز اصلی این غذا گوجه فرنگی‌ می‌باشد که به آرامی به همراه سبزیجات خشک شده و مقداری ادویه روی شعله‌ کم پخته میشود درست قبل از اینکه تخم مرغ روی آن بشکنیم. آنچه در نتیجه می‌بینید غذای‌ بسیار ساده ایست که تخم مرغ روی سس گوجه فرنگی طعم دار شده یا تند پخته شده است.

شکشوکا درست همان غذای‌ ساده ایست که شما در زندگی‌ به آن نیاز دارید فقط کافیست با تکه‌ای از نان صرف شود. این غذای لذیذ در همه وعده‌ها میتواند سرو شود مثل صبحانه، ناهار و شام.

۸.مجدرا (Mejadra)

غذای‌ ساده دیگری که معرفی‌ می‌کنیم مجدرا یا (موجدرا) می‌باشد که برنج رویائی شما خواهد بود. شاید شما فکر می‌کنید که مجدرا غذای‌ رویائی شما نباشد، اما بدانید که هست و این آن چیزی است که مجدرا از آن تشکیل شده است؛ عدس و برنجی که باهم پخته میشوند با ترکیبی‌ از ادویه های مختلف و مقدار زیادی زیره. این مخلوط خوشبو را با مقداری پیاز داغ سرخ شده تزیین می‌کنیم که بهترین نوع تضاد را به این غذا میدهد ترکیبی‌ از برنج نرم و عدس با پیازی ترد بر روی آن‌. یک کاسه‌ی گرم از این غذا شما را از شب های‌ سرد زمستان در امان می‌دارد.

۹. سبیچ (Sabich)

 زمانی‌ که شما نمیتوانید یک فلافل بیشتر در شکمتان جای بدهید (البته اگر آن روز بیاید) یا می‌خواهید ترکیبی‌ از نان پر شده با غذا جایگزین کنید، سبیچ همان غذاییست که به دنبال آن می‌باشید. بادمجان سرخ شده که با تخم مرغ آب پز سفت شده و سبزیجات ترکیب شده و در  لایه از نان پیتا پیچده شده که در سس تاهینی خوابانیده میشود.مطمئناٌ این غذا یکی‌ از بهترین گزینه هایی است که در زمان گرسنگی می‌خواهید بخورید. ممکن است عجیب باشد اما ترکیب بادمجان سرخ شده بهمراه تخم مرغی نرم و سبزیجات تازه و سس تاهینی ترکیبی‌ است که به هم میاید. این غذا از جمله غذاهای خیابانی است که در خاور میانه پیدا میشود. ممکن است پیدا کردن این غذا در آمریکا سخت باشداما مطمئناً محال نیست و ارزش گشتن را دارد.تاهینی نوعی سس می باشد که ترکیب اصلی آن سیر و بادمجان میباشد.

درباره نویسنده

دیدن این پست ها هم خالی از لطف نیست!

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

مروری بر مفاهیم غذا و نوشیدنی و انواع سرویس دهی در هتل

غذا و نوشیدنی‌ بزرگترین دپارتمان هتل می‌باشد که شامل بخش‌های زیادی می‌باشد که با همکاری دیگر بخش‌ها نیازهای غذا و نوشیدنی‌ میهمانان هتل را فراهم میکنند. بخش غذا و نوشیدنی‌

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

شرحی بر شیوه سرویس دهی آمریکایی در بحث غذا و نوشیدنی (بخش اول)

ما در استاندارد هتل می‌خواهیم به یکی‌ از متداول ترین سوالات فعالان و دانشجویان صنعت هتلداری بپردازیم  و با هم تفاوت ‌ شیوه های سرویس دهی‌ آمریکایی، انگلیسی‌. روسی و

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

دپارتمان غذا و نوشیدنی در هتل

دپارتمان غذا و نوشیدنی در هتل‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است و نحوه پذیرایی و خدمات رسانی به میهمانان هنگام صرف وعده‌های غذایی در میزان رضایت آنها تاثیر به سزایی

۰ نظر

بدون نظر!

شما میتوانید اولین نفر باشید در نظرات این نوشته!