۱۴ نوع غذای مخصوص خاورمیانه که نمی‌توان بدون آنها زندگی‌ کرد (بخش سوم)

به نظر من در دنیا کمتر غذایی به لذیذی یک بشقاب “هوموس تازه” میرسد. برخی‌ دیگر همین سخن را در رابطه با یک بشقاب “فلافل تازه” یا “شاورما” نقل میکنند. برای آزیتا از وبلاگ آشپزی ایرانی‌، زردچوبه و زعفران، خورشت گوشت بره و لوبیا (قورمه سبزی) وسوسه انگیز می‌باشد. آنیسا ،آشپز و کسی‌ که تخصص اش بر روی غذاهای شرقی‌ می‌باشد، علاقه شدیدی به انواع دیپ‌ها یا “مزّه” دارد.

چیزی که در تمام این نوع غذا‌ها مشترک می‌باشد،ریشه‌ی خاورمیانه ای آنهاست. غذاهای خاورمیانه شامل طیف وسیعی از انواع غذاها می‌باشد اما رگهiی اشتراکی‌ همه آنها ادویه ها و سبزیجات طعم داری است که در خلق غذاهای مختلف استفاده میشود.

غذاهایی که بر روی میز به اشتراک گذشته میشود اغلب غذاهای راحتی‌ برای خوردن میباشند که عده زیادی را با حجم وسیعی سیر میکنند. اگر شما بر روی میزتان مزه های متفاوت، سالاد، غذای اصلی‌، شیرینی‌های لذیذ که با آن غذا را به اتمام می‌رسانید نیافتید، یقیناً آن غذای‌ خاور میانه ای نیست. لیست زیر برخی‌ از بهترین این نوع غذا‌ها را ارائه میکند و بلی فلافل هم در این لیست می‌باشد.

۱۰. بورکس یا بورکاس

در غذاهای ترکی‌ بورک و اسرائیلی بورکاس نامیده میشود، این خمیر نازک بسیار لذیذ با مواد مختلفی‌ پر میشود.مدل ترکی‌ آن‌ معمولاً با مخلوطی از اسفناج و پنیر پر میشود.یکی‌ دیگر از موادی که در بورک زیاد استفاده میشود گوشت است که این نوع بورک را به یک اسنک اساسی‌ تبدیل می‌کند.

بورک نوع اسرائیلی اغلب فقط با پنیر پر میشود. اما برخی‌ از انواع آن توسط گوشت هم پر میشود.این نوع غذا معمولاً در نانوایی های خاورمیانه پخت میشود و اسنکی بسیار کامل محسوب میشود.

 ۱۱. حلوا

ظاهری بسیار فریب دهنده همچون قالب پنیر یا کیک بزرگ لایه دار اما این تکه های بزرگ حلوا نام دارند. حلوا نوع شیرینی خاور میانه‌ای است که از شکر و کنجد آسیاب شده تهیه میشود که معمولاً با پسته یا شکلات به آن‌ طعم  داده میشود. حلوا طعم بسیار خاصی‌ دارد که معمولاً ازآجیل شور خرد شده و نوع شیرین کننده درست میشود.

اگر تا به حل تاهینی را امتحان کرده‌اید بدانید که پایه آن‌ با حلوا یکی‌ می‌باشد؛ کنجد.اگر واقعاً دوست داشته باشید، از آن‌ سیر نمیشوید. حلوا قدرت عجیبی‌ دارد. کمی‌ از آن‌ امتحان کنید و ببینید به کدام سمت می‌افتید.

 ۱۲. نان پیتا با زتر (نوع سبزی خشک شده می‌باشد)

زتر به تنهائی‌ یک نوع غذا محسوب نمی‌شود اما بدانید زتر به دلیل خوشمزگی نباید از این لیست جا بیافتد. زتر ترکیب چند نوع ادویه می‌باشد مانند آویشن و پونه کوهی. این گیاه به دلایل خطرناک بودن آن‌ ، توسط دولت محافظت میشود. طعمی کاملا متفاوت و شور دارد و  و در بسیاری از غذاهای خاورمیانه ای استفاده میشود که ممولاً مقداری از آن را روی نا‌ن می‌پاشند که از آن طعمی بسیار رضایت بخش میسازد. مقداری از این ادویه خشک شده از سوپرمارکت محل بخرید و شروع به تهیه این نا‌ن بکنید.

 ۱۳. لبنه

لبنه یکی‌ دیگر از مزه های اصلی‌ است که از ماست یونانی پر چرب هم سنگین تر است.طعم آن‌ بسیار قوی نیست بلکه حتی بیشتر طعم پنیر خامه ای میدهد.ساختار آن بسیار خامه ای  و غلیظ می‌باشد که معمولاً از شیر گاو تهیه‌ میشود.از غذای قبلی‌ در لیست لذت ببرید و آن را با تکه ای‌ از نان پیتا امتحان کنید یا هم مقدای از ادویه آن را به لبنه اضافه کنید. لبنه مزه ایست که طعمی متفاوت به نان پیتا میدهد و ظاهراً بسیار تهیه آن‌ آسان می‌باشد.

 ۱۴.فلافل

و سرانجام به معروفترین و مورد علاقه ترین غذای خاورمیانه‌ای رسیدیم؛ ساندویچ فلافل.نخود خرد شده بهمراه سبزی و ادویه های مختلف با هم ترکیب شده قبل از اینکه آنها را به شکلی مخصوص در داخلی‌ ماهی تابه سرخ کنیم. بهترین حالت فلافل زمانیست که آن‌ را تازه از ماهی تابه در میاورید و سطح خارجی‌ آن ترد و داخلی‌ آن نرم و ملایم است.هیچکسی فلافل سرد دوست ندارد.

ماسابق ساندویچ فلافل تکه‌ی از یک ساندویچ نان پیتا بود که بسیاری از مخلفات مانند، ترشی تند، سبزیجات تازه و سس تاهینی پر میشد.مغازه‌های فلافل فروشی امروزه همه جا باز شده است بروید و یک ساندویچ فلافل تازه برای خود تهیه کنید (پیشنهاد می‌کنم هوموس هم در کنار آن‌ سفارش دهید) و خود را برای یک غذای کامل آماده کنید.

درباره نویسنده

دیدن این پست ها هم خالی از لطف نیست!

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

کارگردان آشپزخانه و یا Culinary Director در هتل ها چه کسی است؟

برای تجهیز، راه اندازی و بهر برداری یک هتل استاندارد نیاز مبرم به فردی که دارائ شرایط و ویژگیهای زیر باشد لازم است: داشتن تجربه لازم در زمینه تکنیک ‌های

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

مروری بر چارت سازمانی دپارتمان غذا و نوشیدنی در هتل ها

بخش غذا و نوشیدنی در هتل‌ ها از اهمیت بالایی برخوردار است. این دپارتمان مسئول تهیه و سرو غذا و نوشیدنی در هتل است و باید تعامل مناسبی با بخش‌های

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

لبخند بخشی از یونیفرم شما است

تصویر هتل انعکاسی از تصویر شماست. شما می‌‌توانید اثری چشمگیر بر میهمانان بگذارید. تصویری که خلق می‌کنید می‌‌تواند اعتبار هتل را بالا ببرد و یا به شدت آن را خدشه

۰ نظر

بدون نظر!

شما میتوانید اولین نفر باشید در نظرات این نوشته!