۱۴ نوع غذای مخصوص خاورمیانه که نمی‌توان بدون آنها زندگی‌ کرد (بخش اول)

به نظر من در دنیا کمتر غذایی به لذیذی یک بشقاب “هوموس تازه” میرسد. برخی‌ دیگر همین سخن را در رابطه با یک بشقاب “فلافل تازه” یا “شاورما” نقل میکنند. برای آزیتا از وبلاگ آشپزی ایرانی‌، زردچوبه و زعفران، خورشت گوشت بره و لوبیا (قورمه سبزی) وسوسه انگیز می‌باشد. آنیسا ،آشپز و کسی‌ که تخصص اش بر روی غذاهای شرقی‌ می‌باشد، علاقه شدیدی به انواع دیپ‌ها یا “مزّه” دارد.

چیزی که در تمام این نوع غذا‌ها مشترک می‌باشد،ریشه‌ی خاورمیانه ای آنهاست. غذاهای خاورمیانه شامل طیف وسیعی از انواع غذاها می‌باشد اما رگهiی اشتراکی‌ همه آنها ادویه ها و سبزیجات طعم داری است که در خلق غذاهای مختلف استفاده میشود.

غذاهایی که بر روی میز به اشتراک گذشته میشود اغلب غذاهای راحتی‌ برای خوردن میباشند که عده زیادی را با حجم وسیعی سیر میکنند. اگر شما بر روی میزتان مزه های متفاوت، سالاد، غذای اصلی‌، شیرینی‌های لذیذ که با آن غذا را به اتمام می‌رسانید نیافتید، یقیناً آن غذای‌ خاور میانه ای نیست. لیست زیر برخی‌ از بهترین این نوع غذا‌ها را ارائه میکند و بلی فلافل هم در این لیست می‌باشد.

۱- هوموس

غذای‌ مورد علاقه ی من (که به عنوان شماره ۱ انتخاب کردم) هوموس می‌باشد. هوموس مزه ای است که ترکیب اصلی‌ آن نخود، ارده و سیر مخلوط شده می‌باشد تا بصورت نرم و خامه ای در بیاید. این مزه در بخش پیش غذای  منوی اکثر رستوران‌های خاور میانه ای یا بهتر است بگویم در همه جای خاورمیانه یافت میشود. هوموس را هم می‌توان به عنوانه غذای اصلی‌ با مقداری نان تازه و هم می‌توان به عنوان تکمیل کننده ی غذای‌ دیگری استفاده نمود. پخت آن بسیار راحت می‌باشد.

۲- شاورما

هر کودک در اسرائیل خوردن دو نوع غذای شاورما و فلافل را حق طبیعی خود میداند. این همان چیزی است که به ما گفت شده است بخورید، غذایی که همیشه در دسترس بوده است و بلی بسیار لذیذ می‌باشد. این غذا شبیه به غذای یونانی ” گیرو” می‌باشد با این تفاوت که گوشت شاورما بیشتر به چشم میاید. گوشت بصورت بسیار آهسته و چرخشی کباب میشود تا آبدار و ترد باقی‌ بماند. درست زمانی‌ که با مقداری سبزی و سس در نا‌ن یا “لفا” پیچیده میشود ترکیبی از بهترین غذاها را میدهد. در آمریکا شاورمای گوشت و مرغ براحتی قابل دسترس است اما باید حواستان به گوشت بره ی آن باشد که ازغذاهای مخصوص سنتی‌ به شمار می آید.

۳- تبولی

برای این غذا، حتما نخ دندان به همراه داشته باشید زیرا که یقیناً بعد خوردن آن سبزی در بین دندانهای شما گیر خواهد کرد. ظرفی‌ پر از سبزیجات، گوجه فرنگی‌، بلغور(گندم خورد شده) یا “تبولی” غذایی است که در کنار غذاهای دیگر استفاده میشود و دارای طعم های قوی می‌باشد. بنابرین وقتی‌ بعد از خوردن ساندویچ شاورما با فلافل کنار آن احساس رخوت کردید، حتما به دنبال سالاد سالم و خوب تبولی باشید یا در خانه آن را درست کنید.فقط به خاطر داشته باشید، بعد اتمام  غذا حتما به آینه نگاه کنید.

درباره نویسنده

دیدن این پست ها هم خالی از لطف نیست!

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

دپارتمان غذا و نوشیدنی در هتل

دپارتمان غذا و نوشیدنی در هتل‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است و نحوه پذیرایی و خدمات رسانی به میهمانان هنگام صرف وعده‌های غذایی در میزان رضایت آنها تاثیر به سزایی

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

مراحل و نحوه نظافت رستوران هتل چیست؟

نظافت رستوران هتل تمیز بودن رستوران و یا محل سرو غذا و نوشیدنی همچون دیگر مهارت‌های فنی‌ همکاران از اهمیت بالایی برخوردار است. قسمتی‌ از کار همکاران واحد غذا و

غذا و نوشیدنی ۰ نظر

نحوه رسیدگی به مشکلات میهمان در رستوران هتل

به میهمان نزدیک شود و مودبانه از وی سوال کنید آیا مشکلی‌ هست؟ • ببخشید می‌تونم کمکتون کنم آقای… • به دقت و با تواضع گوش دهید. • آرام باشید

۰ نظر

بدون نظر!

شما میتوانید اولین نفر باشید در نظرات این نوشته!